Aika vokser og gror

Aika er blitt ganske stor siden jeg sist tok bilder, men jeg synes hun er blitt råflott. Det er faktisk sånn at jeg har begynt å vurdere hvor viktig jeg synes det er med en hund som er egnet til, lydighet, agility og sånn.

Vi var ute nesten to timer, men vi holdt oss i nærheten av vann hele tiden. Det hadde nok vært for varmt for begge hundene om vi ikke gjorde det. Joplin var eksemplarisk som vanlig når hun går tur. Bryr seg lite om valpemonsteret og bare overser henne eller snur ryggen til. Nå er Aika egentlig veldig grei for alderen bare irriterende, men ikke noe mer. Tror egentlig Joplin syntes det var ganske greit med selskapet bortsett fra de gangene Aika fikk et illebefinnende og var ekstra mye monster.

De fikk begge bade, men siden Aika ikke var helt trygg til å starte med, men jeg tok henne under armen og gikk ut. Jeg kjente litt på henne før jeg slapp henne forsiktig ned i vannet. Hun var helt avslappet så redd var hun nok ikke. Vi var heller ikke så langt ute, meg opp til livet med vann  og kanskje fire meter fra land for at det ikke skulle bli så skummelt. Hadde hun vært stiv eller kjempet imot hadde jeg aldri sluppet henne i vannet. Jeg er ikke av den tro at den beste måten å gjøre noe på er å utsette de for det kort og brutalt, men jeg mener også at om hunden bare er litt utrygg kan det være mye bedre at en tar litt styring og viser at dette er ikke så farlig på en skånsom og kontrollert måte.

Aika er ikke akkurat en enkel hund å ta bilder av. Buddy kan ikke sammenlignes med denne makken som kravler over deg og løper rundt seg selv. Kaster seg fram og tilbake så noe særlig mange bilder ble det ikke. Tumlet rundt gjorde hun og snublet og datt.


Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

error: Tilhører Fjordbits