Alle hundene på tur

I dag har jeg vært på tur med begge hundene alene uten sambo på ganske lenge. Det var meg en kompis, Aika, Joplin og Tales.

Utrolig fin tur. Hundene koset seg masse. Joplin og Aika lekte sammen akkurat som dagen før og Tales fikk bade. Det var nok helt toppen for dem.

Vi møtte også to andre hunder på turen, så jeg fikk trent med på passering. Den ene gangen måtte jeg holde fatt i Tales, men Joplin var veldig flink. Litt kaos ble det dessverre uansett siden Tales viklet seg inn i båndet til Joplin, men det var ikke noe problem å holde dem. Neste møtet var med en liten hund og denne gangen var det Joplin som fikk litt reaksjoner, men tror det var pga litt liten plass. De var uansett veldig flinke selv om jeg måtte snakke litt hardt til Tales.

Jeg synes det er viktig å vise andre mennesker at man tar det ansvaret man har på alvor og har kontroll. Det gjør nok at mange føler seg trygge og får et positivt inntrykk av de som eier hunder og spesielt de med raser som har et dårlig rykte.

Her er resten av bildene fra i dag. Jeg tror nok kanskje dette blir de siste gode ute bildene for i år. Vi har jo ikke noe særlig lys framover.


Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

error: Tilhører Fjordbits