Alle hundene på tur

I dag har jeg vært på tur med begge hundene alene uten sambo på ganske lenge. Jeg går nemlig litt for lenge og litt for langt forhold til hva det svarte spetakkelet burde ha, men tenkte som så at nå var det lenge siden hun hadde vært med på fjellet så da trakk jeg henne med meg. Det var meg en kompis, aika, Joplin og Tales.

Utrolig fin tur. Hundene koste seg masse: Joplin og Aika lekte masse sammen akkurat som dagen før og Tales fikk bade, men ellers holdt hun seg helt nær oss mest pga tempo, men hun bruker ikke gå så langt uansett siden hun har en del vakt og vokt i seg.

Vi møtte også to hunder på turen, så jeg fikk trent med begge jentene på passering. Den ene gangen måtte jeg bare holde i Tales, men Joplin var veldig flink. Litt kaos ble det dessverre siden Tales viklet seg inn i båndet til Joplin, men det var ikke noe problem å holde dem. Neste møtet var med en liten hund og denne gangen var det Joplin som fikk litt reaksjoner, men tror det var pga litt liten plass. De var uansett veldig flinke selv om jeg brukte hard stemmen. Jeg synes det er viktig å vise andre mennesker at man tar ansvaret man har på alvor og har kontroll. Det gjør nok at mange føler seg trygge og får et positivt inntrykk av de som eier raser som har et dårlig rykte.

Her er resten av bildene fra i dag. Jeg tror nok kanskje dette blir de siste gode utebildene for i år. Vi har jo ikke noe særlig lys framover, men jeg skal utforske masse med kamera så vi får se om jeg ikke får noe fint til, i allefall fram til mørketiden er komplett. Da blir det nok mest stillbilder.

 

 

 


Legg igjen en kommentar