Allsidig hundetrening på klubbtomta

Bilder fra trening den 18.07.2017 Denne gangen var det mest bilder av ekvipasjene og ikke noe særlig portretter.  Jeg synes det er viktig å vise, når man først tar bilder av trening (og hundesport) at hund og eier faktisk er et team og hvor flott det kan se ut, uansett nivå og hund.

forresten, her krasjet det skikkelig med innstillingene og bildene var veldig kornete, men optimistisk som jeg er har jeg tatt det som en mulighet å utforske i lightroom. Jeg er ikke helt fornøyd, men bra kamera og en del enkle grep gjorde bildene mer enn brukelig.

 Jeg elsker røde hunder, men mer enn det. Hun her er alltså noe av det vakreste jeg har sett i kropp og ansikt (ikke at jeg kjenner rasestandar) men jeg ble helt målløs av å se disse portrettbildene. Hun har alltså et så spesielt blikk. Tenk om jeg kunne tatt bilde av henne i skikkelig lys.


Legg igjen en kommentar

error: Tilhører Fjordbits