Denne sommeren

Denne sommeren har vært fantastisk og bedre blir den!
Jeg har brukt mye tid på hytta med min mor og familien. Joplin har fått kose seg med den nye valpen til mamma. Ubel som nå er hele åtte måneder. Det var jeg som hentet han i Februar og har et litt spesielt forhold til rampen. Han er en utrolig flott gutt med et veldig godt hode. Han er den største koseklumpen som eksisterer (utenom Tales) han er som alle Boxere en klovn og fotfølger menneskene sine som en skygge.

Joplin er fantastisk snill med lille gutten som nå er både større og tyngre enn henne. Jeg vet Joplin er en snill hund med valper, men etter Ubel så har jeg ingen bekymringer med henne rundt en framtidig valp. Hun var altså en helgen. Hun har enda ikke vært ufin enda han har testet tålmodigheten noen ganger. Jeg er altså så stolt av den lille damen min.

Vi har jo også fått oss noen nye turvenner. Ine og Echo som bor veldig nært oss har begynt å bli med på tur. Dette har skjedd veldig nylig og de to damene har ikke helt funnet hverandre enda, men med litt hjelp fra oss tobeinte så blir nok dette bra. Problemet er at Echo som ikke er så gammel synes det er veldig artig å legge seg ned en eller annen plass for så å HOPPE fram og klaske inn i Joplin. Dette synes riktignok Joplin ikke er så festlig.

Vi har også  vært mye ute med Skara og Christian eller Isak og Aika. Vi har for det meste gått rundt i fjellet eller badet med hundene. Det er så deilig å ha fjellet rett utenfor døra. Hundene nyter i allefall godt av friheten!

Det har vært litt treninger jeg har deltatt på. Ikke mange, men tror nok det blir mye mer nå fremover uten at jeg skal skrive noe mer om hvorfor i denne posten. Jeg har først og fremst vært tilskuer, men har også fått vært med å legge blodspor og gå dette med Joplin. Noe jeg nesten tror vi må fortsette med. Dette har jo også ført til at jeg har fått mulighet til å være med på tur med Vibeke og hennes hunder Nitro og Java. Dette er også noe som det garantert blir mer av fremover.

Det har med andre ord vært en hektisk og artig hundesommer og som sakt blir det mer. Dette er så spennende!!


Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

error: Tilhører Fjordbits