Opdatering Joplin

Jeg er nå ikke alltid så flink å skrive jevnt her inne, men det er nå for det meste ganske greit mellomrom. Hundene har det bra. Joplin har begynt å aktiviseres som normalt, men bare når det kommer til tur. Det nyttet liksom ikke prøve å begrense henne. Alt ble bare værre av det.

Nå prøver jeg heller å jobbe med alle problemene som kom av mindre trim. Hun har blitt litt reaktiv når hun går i bånd. Hun reagerte en periode på alt vi møtte, men nå er det bare hunder. Jeg har også begynt prøvd å gå litt med noen av de forskjellige hundevennene våre, men det blir nok neppe mange av de vi kan være med. Aika er kanskje den eneste som kommer til å fungere i lengden dessverre.

I dag gikk det utrolig bra med Aika og vi fikk også gått noen fine passeringer mot både mennesker og hunder, men med god avstand og lite annen forstyrrelse. Det er faktisk først nå jeg har vært sikker på at det er båndet som gjør det verst. Når hun går i trekkselen sin og har slakt bånd så går det helt fint. Problemet er bare at jeg kan ikke ha henne i slakk line på et trangt fortau så det er noe jeg bare må trene masse på. Gjøre henne klar over at stram line ikke er det samme som ekle hendelser, men gode ting også.

Dette er ikke bilder fra i dag, men fra helgen. Da var ikke Joplin og Aika på like god fot som i dag, hvor de lekte masse og hadde god balanse mellom pause og lek uten at den ene gikk over streken. Utrolig fint å se at de kommer seg, men jeg vet jo også at det ikke alltid er Aika som er problemet. Noen ganger er Joplin rett og slett grinete (kanskje fordi hun har vondt) og da er det bare sånn at vi må passe på at den yngste ikke er påtrengende.


Legg igjen en kommentar

error: Tilhører Fjordbits