Second Opinion

Jeg har vært på ny konsultasjon hos en annen veterinær. Dette er ikke fordi jeg har noe særlig galt å si om den klinikken jeg vanligvis går til, men noen småting er det jo alltid uansett hvor en snur og vender seg. Det jeg var ute etter var egentlig en second opinion. At noen så ting fra en annen vinkel.

Joplin har jo Spondilose og det er ikke til å stikke under en stol, men HD kan det fortsatt være litt tvil om. Det er dessverre sånn at bildene som er tatt er veldig dårlige og aldri hadde blitt godkjent av NKK, men fordi denne veterinæren helst ikke vil legge Joplin i narkose unødvendig skal han sende disse bildene litt rundt å se om de er mulige og tolke og høre hva flere veterinærer mener når det kommer til grad.

Fikk også en del tips og råd som kan hjelpe mye når det kommer til å holde Joplin mest mulig haltfri og han tok seg veldig god tid til å forklare meg hva han gjorde og hvorfor. han visste meg også hvordan jeg kunne kjenne på korsbånd for å vite om det kunne være noe galt med korsbåndene, noe jeg også likte. Selvfølgelig tror ikke jeg at dette betyr at jeg kan finne ut ting selv, men en føler seg mer trygg når en vet hva som foregår og ting ikke går så fort.

Jeg vil likevel si at jeg kommer til å fortsette å gå til den andre klinikken også for de er dyktige og vet hva de holder på med. Mitt største problem er at de har hatt mange forskjellige og nye veterinærer hver gang og at journalføringen har vært noe mangelfull. De forskjellige veterinærene har ikke alltid falt etter min smak og jeg kan ikke si jeg har syntes alle har vært dyktig, men de som er der nå er jeg veldig fornøyd med.


Legg igjen en kommentar

error: Tilhører Fjordbits