Utstillingen i mai

I mai ble jeg med Jorid og Yrkill på utstillingen og fikk tatt masse bilder av hundene som var der. Jeg har enda en haug med bilder jeg ikke har fått lagt ut eller gjort ferdig pga manglende tid. Det har vært fult kjør nesten hele Mai, Juni og Juli. Det er deilig med så mye fres, men skulle nok gjerne lettet litt på samvittigheten med å faktisk få bildene i orden og klar for posting.

Men Yrkill gjorde det i allefall kjempebra! Han fikk første dagen både CK og Cert noe som var veldig artig siden det var første utstilling for både han og Jorid!

Jeg fikk også fulgt med mange andre, men er vanskelig å huske plasseringen til alle sammen ettersom jeg var så dum å ikke skrive denne posten når utstillingen faktisk hadde vært.  Jeg fikk også tatt en titt på en annen rase jeg har sett meg ut som neste hund. Jeg tenker å lage en egen post med akkurat det for der er det mye å skrive.

Her er likevel noen av hundene jeg har vært så heldig å fått tatt bilde av. Enkelte av disse finner du en flere bilder av i Pottefolien min.
Dette er Milly, Yrkill, Enya, Destiny og Cera

 


Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

error: Tilhører Fjordbits