Nytt veterinær besøk (obs støtende bilder)

Da har tid gått og ting gjort. Jeg har jo vært hos veterinær som tidligere nevnt. Da ble det sjekket at hun ikke hadde noe alvorlig feil med bakbeinet. Jeg fikk også en fullstendig sjekk av den andre veterinæren jeg gikk til for å få en annen vinkel. Da nevnte jeg også at hun hadde sånne utvekster i tannkjøttet som er vanlig på rasen. Han så på dem og sa det kunne vente en tid til.

Kulene før de ble fjernet

Nå i dag dro jeg tilbake fordi Joplin hadde begynt å vise symptomer som var typisk for smerte i munnen. Hun hadde begynte å sikle etter hun hadde lekt. Skar tenner. Tygget en del mer og spiste snø. Ene kulen var også begynt å bli rød.

Når jeg kom ned så virket alt veldig fint. Kom inn på undersøkelses/operasjons rommet og begynte å prate litt om Joplin. Merket at han nok ikke hadde sjekket journalen fordi han ikke husket noe særlig om sykehistorien hennes eller i det minste det siste besøket mitt hos han.

Jeg ble veldig irritert når han nevnte at «dette var veldig ille, dette skulle du tatt mye tidligere» jaha tenkte jeg, Han sjekket jo det for tre måneder siden og sa jeg iallefall kunne vente en måned, men gjerne litt lenger. Sa dette og la til «men heller sent enn aldri» noe han var enig i.

Joplin var på operasjonsbordet (ikke bedøvet) menns han sjekket tennene og kulene, men gikk ut av rommet to ganger for å snakke med andre kunder. Den ene gangen var han vel borte i over 15 minutter. Noe jeg iallefall reagerte på ettersom slikt ikke hadde skjedd mer enn en gang før, å da måtte jeg gi samtykke til veterinær og hun beklaget seg veldig etterpå. Noen mener kanskje jeg burde forventet det, men likevel. Nå var Joplin ikke under bedøvelse eller narkose så det var ikke på noen måte krise selv om jeg fant det uhøflig.

Når han hadde satt både bedøvelse(narkose) og smertestillende begynte han. Jeg fikk være der inne å ta del i alt som foregikk, som var veldig flott. Pluss for det. Alt gikk fint. Tok en del bilder. Resultatet var flott og jeg fikk veldig god plan på hva rense prosedyre framover.

Ferdig resultat

Det kostet jo en del, men jeg var fjern nok til å si nei til kvittering. Skulle kanskje sjekket den, men gjort er gjort og det var ikke dyrt nok til å ikke være verd det.Veterinær var veldig flink med prosedyren, så at det var litt småting som irriterte meg får man bare tåle. Alt i alt en helt okei opplevelse av det som faktisk betyr noe.

Joplin er nå litt groggy, men ellers i fin form.


Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

error: Tilhører Fjordbits