Wild One`s Joplin

NAVN:     Wild One`s Joplin
KJØNN:   Tispe
FØDT:     25.10.2012
RASE:      Boxer

HD                                   ØYELYSNING                               SPONDILOSE

Høyre bakben                  høyre øye                                      Påvist 
B-C                                 Epitelial corneadystrofi              Halebein, Bekken
Sendt til kontroll

 

Joplin

Joplin er den tidligere familiehunden, som jeg tok med meg når jeg flyttet ut hjemmefra. Hun har vært min prøvekanin når det kommer til å finne mine interesser innenfor hundesport og aktiviteter, men jeg har likevel ikke vært aktiv innenfor noen gren ettersom Joplin har slitt med en del problemer både fysisk og mentalt slik at vi har vært sparsomt på treninger og kurs.

Motivasjonen er likevel på topp og vi trener daglig på små mål som vi sakte men sikkert oppnår!

 

error: Tilhører Fjordbits